Zapraszamy na 33. edycję Studiów Podyplomowych Menedżerskich

Rekrutacja na rok akademicki 2024/2025 trwa do 20 października 2024 r.

Zapisy na Studia Podyplomowe Menedżerskie odbywają się drogą elektroniczną poprzez system Internetowej Rejestracji Kandydatów (IRK)

W przypadku wyczerpania limitu miejsc zastrzegamy możliwość zakończenia naboru.

Link do rejestracji:

IRK - Studia Podyplomowe Menedżerskie


Opłata za studia: 4 500 zł (płatne w czterech równych ratach)

Limit miejsc: 40 osób - o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń

Warunkiem koniecznym do pozytywnego zakończenia procesu rekrutacji jest dostarczenie kompletu wymaganych dokumentów:

  • Ankieta osobowa wydrukowana z osobistego konta rejestracyjnego kandydata
  • Odpis dyplomu ukończenia studiów wyższych (I i II stopnia)

Dokumenty można dostarczyć, po uprzednim zarejestrowaniu się przez stronę IRK:

  • osobiście - na bieżąco,  pokój 137 od poniedziałku do czwartku w godzinach 8.00-15.00, piątki godzina 8.00-14.00
  • pocztą - na bieżąco, nie później niż do 22 października 2024 r., Wydział Ekonomii i Finansów UwB, ul. Warszawska 63, 15-062 Białystok, pokój 137

Organizacja zajęć:

  • studia trwają dwa semestry
  • zajęcia odbywają się w formie 2-dniowych zjazdów (w soboty i niedziele) i obejmują 210 godzin zajęć dydaktycznych
  • studia kończą się wydaniem świadectwa ukończenia studiów podyplomowych

Kontakt:

mgr Agata Płusa
pok. 137
tel. 692 118 542
tel. 085 745 77 33
fax 085 741 46 85
e-mail: a.plusa@uwb.edu.pl

Obowiązujący regulamin studiów podyplomowych Uniwersytetu w Białymstoku

©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.