Zawiadomienie o publicznej obronie mgr Natalii Rudnickiej – Basek

08.11.2025

Zgodnie z § 25 ust. 1, pkt 2 Uchwały nr 3269 Senatu Uniwersytetu w Białymstoku z dnia 23.09.2023 r.
w sprawie sposobu postępowania w sprawie nadania stopnia doktora i wyróżniania rozpraw doktorskich

 Rada Dyscypliny Ekonomia i Finanse Uniwersytetu w Białymstoku

 uprzejmie zawiadamia, że w dniu 24 listopada 2025 r. o godz. 11.30

w sali 201 budynku Wydziału Ekonomii i Finansów
przy ul. Warszawskiej 63 w Białymstoku

odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej

mgr Natalii Rudnickiej – Basek

 pt. Kultura jako dobro społecznie pożądane. Eksploracja kultury

na przykładzie muzycznych instytucji kultury

Promotor:

Dr hab. Anna Gardocka - Dubatówka, prof. UwB – Uniwersytet w Białymstoku 

Recenzenci

Prof. dr hab. Łukasz Hardt – Uniwersytet Warszawski 

Prof. dr hab. Włodzimierz Promiński – Wydział Instrumentalno-Pedagogicznego w Białymstoku Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie

Dr hab. Lilianna Nowak (profesor emeryt) – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu  

Rozprawa została wyłożona do wglądu w Bibliotece Ekonomicznej Uniwersytetu
w Białymstoku, przy ul. Warszawskiej 63.

Streszczenie rozprawy, łącznie z recenzjami, zostało zamieszczone na stronie internetowej: https://bip.uwb.edu.pl/uwb/stopnie-naukowe/postepowania-doktaty/26194,mgr-Natalia-Rudnicka-Basek.html

Wstęp na obronę jest wolny. Serdecznie zapraszamy.

Białystok, dnia 03.11.2025 r.

Przewodniczący
Rady Dyscypliny Ekonomia i Finanse UwB
prof. dr hab. Robert W. Ciborowski 

Pliki do pobrania
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.