Program Top Young 100

10.01.2025

W styczniu startuje rekrutacja do programu Top Young 100. Jest to roczna inicjatywa cykliczna skierowana do Studentów kierunków związanych z łańcuchem dostaw (marketingiem, HR, produkcją, nowymi technologami) w Polsce. Jest to unikatowa platforma synergii trzech środowisk: studenckiego, biznesowego i akademickiego. W ramach Wydziału Ekonomii i Finansów UwB do projektu mogą zgłaszać się Studenci kierunku ekonomia.

W rekrutacji brane są pod uwagę osiągnięcia. Znaczenie mają między innymi: średnia ocen z ostatniego roku/ semestru; ocena na dyplomie studiów I stopnia (w przypadku Studentów II stopnia); aktywność naukowa; doświadczenie zawodowe; aktywność społeczna na uczelni (uczestniczenie w organizacjach studenckich itd.) czy znajomość języków obcych (program wymaga znajomości j. angielskiego minimum na poziomie B2).

Dnia 16.01 o godzinie 17:00 zaplanowane jest spotkanie informacyjne w formule online dla potencjalnych kandydatów (link do formularza zgłoszeniowego znajduje się w plikach poniżej). Będzie to okazja by dowiedzieć się więcej o samym programie.

Harmonogram rekrutacji:
I etap rekrutacji: 
25.01.2025 r. - otwarcie formularza zgłoszeniowego w systemie Sorga
09.03.2025 r. - zamknięcie formularza, koniec I etapu

II etap rekrutacji:
31.03.2025 r. - 04.04.2025 r. - sesje grupowe w formule online

Opiekunem programu Top Young 100 w ramach Wydziału Ekonomii i Finansów UwB jest mgr Mateusz Borkowski (e-mail: m.borkowski@uwb.edu.pl).

 

Strona programu: www.topyoung100.pl

 

Pliki do pobrania
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.