Polytechnic Institute of Bragança (Portugalia)

28.02.2024

Polytechnic Institute of Bragança (Portugalia) zaprasza studentów do udziału w rekrutacji do BIP (mieszany program intensywny) w ramach programu Erasmus+ "Challenge Based Innovation" (6 ECTS)

Calendar:

  • Virtual component starting 01/04/2024, ending 28/06/2024.
  • Physical component starting 03/06/2024, ending 07/06/2024.

Contents: Team building. Analysis and study of the selected challenge. Teamwork. Discussion of ideas (brainstorming). Rapid prototyping and prototype evaluation. Innovation. The value proposition for different stakeholders. Solution validation. Pitch/Selling. Creation of value proposition for the end user.

The applications are open here https://surveys.ipb.pt/index.php/925195?newtest=Y&lang=en until 8th of March.

Pamiętaj, aby przed aplikacją do uczelni partnerskiej wypełnić formularz zgłoszeniowy (do pobrania poniżej) i złożyć go w pokoju 129 na Wydziale (albo w wersji elektronicznej przesłać na adres: m.kosinska@uwb.edu.pl)

BIP to krótki program składający się z części zdalnej oraz kilkudniowego wyjazdu do uczelni partnerskiej. W związku z wyjazdem za granicę, uczestnik programu uzyska stypendium na pokrycie dodatkowych kosztów pobytu za granicą w wysokości 70 euro na dzień (włączając dni podróży).

Udział w BIP będzie uwzględniony w suplemencie do dyplomu jako osiągnięcie dodatkowe.

Osoby zainteresowane udziałem zapraszam do Wydziałowego Koordynatora Erasmus+ ds. mobilności studentów wyjeżdżających - mgr Marty Kosińskiej (m.kosinska@uwb.edu.pl, tel.: 85 745 7701, pokój 129).

Pliki do pobrania
Formularz zgłoszeniowy 182.00KB [ .doc ]
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.