Konferencja on-line Cypr

11.03.2023

Szanowni Państwo,

Obecnie realizujemy 6 projektów naukowych (możliwe opcje: 20 pkt, 40 pkt, 70 pkt, 120 pkt) o różnej tematyce:  

  1. Żywność fermentowana - aspekty dietetyczne, technologiczne i zdrowotne
  2. Nowe horyzonty w medycynie. Innowacyjne rozwiązania dla zdrowia i życia
  3. Nauki humanistyczne w XXI wieku. Nowe konteksty, nowe wyzwania
  4. Zarządzanie i logistyka w XXX wieku
  5. Prawo i administracja. Wiedza, nauka, transformacje 
  6. Wyzwania ekonomii i finansów w XXI wieku

Projekty badawcze realizowane są we współpracy z zagranicznymi uczelniami, m.in. Cyprus Science University, ICMS Intermational oraz “Silk Road” International University of Tourism.

 Szczegółowe informacje:
www.know-press.eu

Zapraszamy także do udziału w międzynarodowej konferencji naukowej on-line organizowanej przez Cyprus Science University, która odbędzie się w dn. 5-7.05.2023 r.

Zgłoszenia przyjmujemy do 20 kwietnia 2023 r.

Panele tematyczne: Ekonomia, finanse, zarządzanie, logistyka, prawo, turystyka, socjologia, bezpieczeństwo, nauki o zdrowiu, psychologia.

Opłaty:

  • Udział w konferencji 400 zł – wraz z opublikowaniem abstraktu.
  • Opublikowanie artykułu w czasopiśmie 20 pkt. cena 900 zł.
  • Opublikowanie rozdziału w monografii 20 pkt: cena 850 zł e-book
  • Opublikowanie rozdziału w monografii 5 pkt: cena 400 zł e-book
  • Wersja papierowa monografii: 50 zł.

Dodatkowych informacji udzielamy poprzez kontakt mailowy:

redakcja@know-press.eu

Pliki do pobrania
Plakat 416.32KB [ .jpg ]
Formularz zgłoszeniowy 99.50KB [ .doc ]
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.